Foto: Markus Toppmüller - ADAC Welfen Rallye 2017
           
         
           
       

Foto: Rallyfoto.dk

Foto: Alex Rasmussen

Foto: Rob Miller

Foto: Markus Toppmüller

 
         
       

2014 er et år vi ikke glemmer hos MP Motorsport. Utrolig gode prøver i den blå Ford Puma med en super motor fra Shawspeed, men desværre sluttede året med en total smadret rallybil efter en afkørsel på Fyn. Det blev dog til en 3. plads i Yokohama Mesterskabet og en klassesejr i MSSV-turneringen.

Efter at 2014 sluttede med en afkørsel og en ødelagt rallybil besluttede vi at opbygge en helt ny. Nemlig en Ford Fiesta R1B. Den blev opbygget i samarbejde med to engelske mekanikere. Debutløbet Gjønge Rally gik godt, det blev til en 2. plads. Da sæsonen var slut havde vi også en DASU-bronzemedalje.

Igennem sæsonen gik det utroligt godt. Det blev til flere topresultater, men desværre sluttede sæsonen lidt brat ved Rally Midtjylland da vi ramte et stort træ med Ford Fiesta'en og derved var sæsonen slut. I løbet af året blev det til deltagelse i en række DM-rallies og diverse minirallies.

Sæsonen 2017 består af danske og tyske rallies og nogle af årets højdepunkter er bl.a. deltagelse i ADAC Welfen Rallye og ADAC Cimbern Rallye. Der deltages også i enkelte DM-rallies. Året afsluttes med DM-bronzemedaljer i minirally samt også bronze i MinirallySyd.

 
        Foto: Bent Frederiksen Foto: John Bo Jensen  
        
        Året 2013 var en blandet sæson med klubrally, rallysprint og et enkelt DM-rally i Vejle - Mekonomen Rally, hvor det blev til en 2. plads i klassen.
På klubrallysiden blev til en klasse-sejr i MSSV-turneringen samt en sølvmedalje i JFM for klubhold.
Ikke den bedste sæson. MP Motorsport havde denne sæson en del tekniske problemer i løbet af året og det sluttede med en ødelagt motor ved ADAC Ostsee Rallye i Tyskland. Det blev dog til en bronzemedalje ved Yokohama Mesterskabsfinalen.
Fuld sæson med DM-rally. Vi deltog
i løbsserien efter at der var kommet
en promotor på serien. Det bliver til en 2. plads i DM1 - ADAC Wikinger Rallye ellers var resten af sæson præget af tekniske problemer.
Sluttede samlet nr. 15 i DM-serien.
Denne sæson bestod primær af minirally, klubrallyløb og lidt historiske løb i en Fiat 128. Det blev til en samlet sejr i MSSV-turneringen i klasse 3.
Ellers bød årets også på motorløb nr. 100 for MP Motorsport.
 
        Foto: Michael Nielsen Foto: Danishphoto.dk Finn Bojel 
       

 
        I denne sæson holdte MP Motorsport en mindre pause fra rally, men vi holdte dog ikke stille. I løbet af året deltog vi i FIA North European Eco Rally Championship, som var et officielt FIA-mesterskab indenfor økonomiløb. Det blev til en samlet 8. plads efter bl.a. løb i Norge og Finland. En sæson med rally, rallysprint og økonomiløb. Det blev i løbet af året til en del klassesejre i økonomiløb og en samlet 7. plads i DM. Rallymæssigt blev det bl.a. til deltage i DM-løbet - Danboring Limfjords Rally. Et løb, hvor alle hastighedsprøver blev kørt i regnvejr. Sæsonen 2008 var en sæson som bestod af klubrally og økonomiløb. Iver Bertel havde her debut i rallysporten, som co-driver. Resultatmæssigt blev det til en klassesejr i XL Byg Eco Rally Cup og en 3. plads i MSSV-turneringen i klubrally
En blandet sæson med klubrally, minirally, DM-rally og historisk pålidelighedsløb. Ingen topresultater i denne sæonen. Sluttede rallysæsonen ved at være forkører ved DM-rallyet - FTZ KDAK Rally på Sydfyn. Løbet sluttede desværre med skader på bilen.
 
        Egtved Rallye 2004 Mads Kjærs Mindeløb 2002  
       

 
        Året 2005 blev også en super sæson da teamet vandt både det jysk/fynske mesterskab i rally samt Syd Cuppen for andet år i træk. I løbet af året blev det også til 3 klassesejre med teamets Peugeot 205'er. En god sæson i Peugeot 205'eren. Samlet vinder af Syd Cuppen i klasse samt DASU-bronzemedalje i rally 2 ved finaleløbet Dent Away Rally i Vejle.
 
MP Motorsport havde debut i DM-rally i denne sæson med Peugeot 205'eren, da teamet deltog LUK Rally Himmerland. Det blev til en samlet 4. plads i Syd Cuppen i rally, klasse 1.
Året sluttede med en afkørsel ved Egtved Rally.
Michael Nielsen og Palle Nielsen startede teamet MP Motorsport. De deltog i JFM og MSSV i manøvreprøver med deres Peugeot 205 Rallye. Det blev til en JFM-sølvmedalje og en 2. plads i MSSV-turneringen i klasse 2.  
                
 

Tømrermester Johnny MadsenHorne Haveservice v/Ole FolmerRallyWeb.dk

 

 Copyright MP Motorsport 2002 - 2018 | Webdesign: RallyWeb.dk