MP Motorsport
 
Nyheder fra
MP Motorsport.....
 

 

3. plads i klassen ved rally midtjylland

– Ved 5. afdeling af det danske mesterskab i rally blev MP Motorsport nr. 3 i klassen. Løbet som blev kørt i det midtjyske var med kendte prøver, men en masse regn inden løbet gjorde prøverne udfordrende. DM-guldet i vor klasse er endnu ikke afgjort, men det bliver det ved finaleløbet den 27. oktober i Aabenraa. Det bliver et opgør imellem Lisberg Racing og MP Motorsport.....! 

 

 

 

 

Ny sponsor hos MP Motorsport

– MP Motorsport har indgået en sponsoraftale med den helt nye trælastkæde SJAKK, som åbner dørene første gang den 1. juli. Kæden har afdelinger i Hedensted, Ejstrupholm, Give, Haarby og Egtved. Vi glæder os utroligt meget til samarbejdet. I løbet af sommeren har MP Motorsport et par udstillinger, men ellers vi klar til næste DM-afdeling den 8. september i området ved Ikast. 

 

 

 

 

DM-Klassesejr ved rally horsens 2018 !!!

– Det er ingen aprilsnar, men igår lykkedes det os at hjemkøre en DM-klassesejr ved Horsens Rallyet, som var 1. afdeling af DM. Det var rart med nogle gode DM-point og vi glæder os allerede til næste afdeling - ADAC Cimbern Rallye i Tyskland. Undervejs i løbet havde vi ellers lidt problemer, da vi ramte en større sten på prøve 7, men Ford'en holdte hele vejen. 

 

 

 
 

MP MOTORsport klar til DM 1 i horsens

– Efter en veloverstået rallytest i Geesthacht, Tyskland er MP Motorsport klar til årets første DM-rally, nemlig Horsens Rally som køres lørdag den 31. marts 2018. Vi glæder os utroligt meget til at komme igang med en ny sæson og målsætningen i år er helt klar at blande os i topkampen om DM-guldet i vor klasse. Rally er bedst LIVE!    

 

 

 

 

sæsonstart for MP motorsport i tyskland

– Som optakt til DM-rallysæsonen 2018 har MP Motorsport besluttet, at gøre som sidste år nemlig at bruge et tysk rally som forberedelse til sæsonen. Vi deltager i starten af marts i ADAC Heidbergring Rallye, som køres i Geesthacht. Løbet består af 6 hastighedsprøver og vi vil som sagt bruge løbet som test forud for DM 1 i Horsens der afvikles i påsken. 

 

 

 
 

glædelig jul og godt nytår.....

– MP Motorsport vil gerne ønske glædelig jul og godt nytår til alle vor sponsorer, samarbejdspartnere, officials, rallykonkurrenter og alle andre motorsportsvenner. Vi vil også gerne sige tusind tak for en super rallysæson. I 2018 vil vi også være at finde på de danske og udenlandske rallyprøver. Følg med her på hjemmesiden og på vor facebook-side hvad vi skal ud og køre.....    

 

 

 

 

dm-bronzemedaljer til mp motorsport

– Efter Rally Midtjylland i Hjøllund, som var finaleløb i både DM i minirally og MinirallySyd kunne vi hos MP Motorsport næsten ikke få armene ned. Efter en 4. plads i klassen ud af de 8 startende kunne vi ved mål konstatere at vi overraskende havde fundet DM-bronzemedaljer samt også bronze i MinirallySyd i vor klasse. En super afslutning på en god rallysæson. Tak til alle for støtte og support.

 

 

 
 

lige ved og næsten-kun en 4. plads i struer

– Ved lørdagens Jysk/Fynsk Fejde i Struer var MP Motorsport lige ved at snuppe en pokal, da vi ved mål kun var 13 sekunder fra 3. pladsen. Det var lidt øv, da vi undervejs i klubrallyet væltede 3 kegler og dette blev straffet med 15 sekunder. Løbet var meget præget af regnvejr i løbet af dagen og nogle prøver blev kørt på meget glatte veje. KDAK Sport Fyn sluttede som nr. 11 i holdskonkurrencen.   

 

 

 

 

vi er klar til årets jysk/fynsk fejde...

– Imorgen lørdag deltager MP Motorsport i årets jysk/fynske fejde, som er et holdmesterskab i klubrally. Vi tager til Struer for at få lidt køretræning samt hjælpe KDAK Sport Fyn til en god placering i mesterskabet. Som noget nyt deltager vi i klasse 4 med klassede Yokohama gadedæk og dette skyldtes lidt taktik for holdmesterskabet.

 

 

 
 

Rally på hjemmebane gav kun en 5. plads

– Vor hjemmebane rally - Anderup El Rally er netop overstået og det blev efter 8 krævende hastighedsprøver kun til en 5. plads i klassen. Rallyet blev blandet andet præget af række uheld og det betød at vi ikke fik kørt prøve 1. For Michael og Allan gik løbet ellers fint, men det var svært at finde en rigtig rytme efter en masse ventetid på de Syd-og Vestfynske veje. Det positive er dog at vi nu er nr. 3 i MRS.

 

 

 

 

Mp motorsport deltog i torsdagsrally

– Ved torsdagens rally i Assens deltog MP Motorsport og vi havde mange funktioner i løbet af aftenen. Alt lige fra kører, co-driver i diverse biler, officials og løbsleder. Arrangementet var en kæmpe succes med hele 62 kørere fordelt i 30 forskellige biler. Alle hyggede sig i løbet af de 3 timer arrangementet varede og det var fedt at se, at der var brede smil når en bil kom i mål. Foto: Ebbe Madsen

 

 

 
 

5. plads i klassen ved ADAC Cimbern Rallye

– I lørdags deltog vi i første afdeling af det danske mesterskab i rally, som blev kørt syd for den dansk/tyske grænse - ADAC Cimbern Rallye havde fundet nogle super og meget krævende hastighedsprøver. Vi lagde ud et rimelig tempo, men en mindre afkørsel på SS3 kostede lidt over 2 min. i tidstab, men hjælp fra en masse tyskere kom vi videre. Det blev til en 5. plads i klassen ud af 6 biler.   

 

 

 

 

Vi er klar til årets ADAC Cimbern Rallye

– I den kommende weekend deltager vi i første afdeling af DM i rally, som køres syd for den dansk/tyske grænse. Løbet ADAC Cimbern Rallye består af 6 hastighedsprøver på lidt over 85 km ialt. Til dette rally har Michael Nielsen en ny mand i højresædet, nemlig René Christensen som samtidig deltager i sit første internationale rally. Rallyet kan følges live via www.rallyresult.dk

 

 

 
 

super resultat ved adac welfen rallye.

– Her i weekenden deltog MP Motorsport ikke mindre end 3 tyske rallies. Vi var kørt til det tidligere Østtyskland for at deltage i ADAC Welfen Rallye, som bestod af 3 løb på hver 6 hastighedsprøver. Disse løb skulle også bruges som optakt til DM1 - ADAC Cimbern Rallye. Det gik utroligt godt i det tyske. Vi fik en 2. plads i R1-klassen og blev samlet nr. 9 generelt.

 

 

 

 

nye autografkort til sæsonen 2017.....

– Ovenpå en aprilsnar forleden her på hjemmesiden har vi hos MP Motorsport netop modtaget de nye autografkort for sæsonen 2017. Tusind tak til Michelle Petersen for design af rallybilen, Bent Frederiksen for det flotte billede og Volker Kirschbaum for logoet for den tyske R1-cup, hvor vi deltager i 2. afdeling på lørdag - ADAC Welfen Rallye, som har start og mål i Oschlesleben.

 

 

 
Foto: Bent Frederiksen  

teamets ford fiesta deltager i vm-rally......APrilsnar!!!!!

– MP Motorsport har netop indgået en lejeaftale med et fransk rallyteam så vor Ford Fiesta R1B skal deltage i VM-rallyet - Tour de Corse 2017, som er 4. afdeling i VM-serien. Bilen skal deltage i det over 300 km lange rally, som forkører og den franske kører Eric Martini glæder sig utroligt meget til løbet. MP Motorsports teammedlemmer vil også tage sydpå for at give en hjælpende hånd. Foto: Bent Frederiksen    

 

 

 

Foto: Henrik Eriksen

 

Så er sæsonen 2017 skud i gang.....

– Igår fik vi skudt rallysæsonen 2017 i gang da vi deltog i Automester Rallytræning i Ebberup. Vi havde til dagen fået hjælp fra vor gode engelske ven og mekaniker Jon Sharples. Derudover havde Michelle Pedersen også tryllet lidt med designet på bilen, så den stod i friske nye farver til sæsonpremieren. Vor rallytest/træning gik rigtig godt og det blev til hele 16 hastighedsprøver. Foto: Henrik Eriksen 

 

 

 
Foto: Michael Nielsen  

sponsorportræt - HJ lakering aps

– HJ Lakering ApS i Guderup på Als er en af MP Motorsports nyeste sponsorer og vi er utrolig glade for samarbejdet. HJ Lakering har mere end 40 års erfaring med lakering af biler, reservedele, møbler og meget andet. Så hvis I står og mangler en til lakering af dele, så kontakt HJ Lakering på telefon 74458899. Virksomheden er KS2000-certificeret og medlem af FAI.   

 

 

 

Foto: Michael Nielsen

 

det går fremad med klargøringen til 2017

– Arbejdet med at få vor Ford Fiesta R1B klar til den kommende sæson går godt. Vor chefmekaniker Karsten Larsen har fået monteret gearkasse og motor. Derudover er der kommet nye OMP sæder hjem fra England samt helt nye Stilo Hjelme. Det bliver fedt, at afprøve det hele i den nye sæson. Følg evt. med på vor twitter-side den opdateres løbende.

 

 

 
Foto: Privatfoto  

ny hovedsponsor- Martin Iversen APS

– MP Motorsport har indgået en hovedsponsoraftale med Ford Sønderborg - Martin Iversen ApS for sæsonen 2017.
Efter vor afkørsel i Rally Midtjylland har aftalen med Martin Iversen ApS gjort, at vi også næste år er at finde på de danske og internationale rallyprøver. Vi glæder os utroligt meget til samarbejdet og vi er meget taknemmelige for denne super flotte aftale. Der skal herfra lyde en kæmpe tak til Martin Iversen ApS ved direktør Pierre Iversen.
    

 

 

 

 

afkørsel ved Rally Midtjylland.....

– Som det nok er kommet nogle for øre, så havde vi en lidt hård afkørsel ved årets Rally Midtjylland, 5. afdeling af det danske mesterskab i minirally. På prøve 5 gik det utroligt godt og på det sidste grusstykke før mål kommer vi nok med lidt for høj fart ind i et højresving med det resultat, at vi rammer to træstubbe og efterfølgende et stort træ. Det giver en del buler i bilen, men vi er begge ok efter den hårde afkørsel. Dette betyder desværre også at sæsonen er slut.

 

 

 
 

2. plads og gode point ved rally silkeborg

– Målsætningen var sat til Rally Silkeborg. Vi skulle simpelthen i mål og score point til det danske mesterskab i minirally og det lykkedes også med en 2. plads i klassen og nr. 24 generelt. Vor klasse blev vundet af Jesper Fischer i en Citroën Saxo og samtidig blev han og hans co-driver også danske mestre. Vor 2. plads i klassen betød også at vi rykkede op på anden pladsen i mesterskabet. Foto: Allan Post 

 

 

 

 

5. plads  i klassen ved Fårvang rallyshow

– Ved det traditionsrige rallyshow i Fårvang blev det til en 5. plads i klassen for MP Motorsport. Teamet havde ved dette løb en af teamets hovedsponsorer i højresædet - tak til Jørgen Nøhr for en god dag. Løbet startede med regnvejr, men senere på aftenen blev vejret bedre og det blev tiderne også. Vi vil helt sikkert deltage i dette løb igen, fedt med de mange publikummer. Foto: RallyFotoDK

 

 

 
 

Vi er klar til årets Fårvang rallyshow

Så er det igen rallytid for MP Motorsport, når teamet med Michael Nielsen og Jørgen Nøhr i højresædet deltager i det traditionsrige rallysprint - Birch Tvilum Rallyshow, som afvikles i morgen aften i industrikvarteret i Fårvang. Rallysprintet afvikles for 38. gang og har i år deltagelse af hele 68 rallybiler fra Danmark, Sverige og Tyskland. Foto: Rob Miller

 

 

 

 

endnu en 3. plads ved rally vestsjælland

Vi havde aldt at stille til start for at score nogle vigtige point. Det blev til enrig før deltaget i et rally på vejene omkring Mørkøv. Men da 3. afdeling af det danske mesterskab i rally skulle køres her havde vi besluttednu en 3. plads ved rallyet, men de fleste vil nok huske løbet for en masse aflyste hastighedsprøver. Lidt øv, da arrangørerne ellers havde fundet nogle super gode, men hurtige prøver.

 

 

 

 

Copyright: MP Motorsport - www.mp-motorsport.dk - Webdesign: RallyWeb.dk - Opdateret den 18. april 2019